Inschrijven

Inschrijven NK 2023

Dit jaar vindt het Nederlands Kampioenschap HVZ (B en C klasse) plaats op 1, 2 en 3 september. De wedstrijd wordt georganiseerd door de KNZ&RV en wordt gevaren vanuit MUIDEN.

De inschrijving van het Nederlands Kampioenschap Rond & Platbodem klasse HVZ is geopend!

Voor de aanmelding kun je gebruik maken van deze LINK. Hiermee kom je in het Manage2Sail programma op het onderdeel dat de organiserende vereniging KNZ&RV voor ons heeft ingericht. Daar vind je ook de aankondiging van ons kampioenschap evenals de Wedstrijdbepalingen.

Wij gaan er van uit dat de schippers en alle bemanningsleden, conform de regels van het KNWV, beschikken over een geldige (bemanning) licentie en geregistreerd worden bij de inschrijving op de Manage2Sail site. Het KNWV heeft aangegeven hierop vooraf te controleren. Een schip dat hieraan niet voldoet, is dan geen deelnemer aan het NK. Het opsturen van de bemanningslijst naar de klassenorganisatie is niet nodig, het vermelden van de bemanningsleden op de site van M2S is voldoende.

 

Keuring

Donderdag 31 augustus as. worden de schepen vanaf 13.00 gekeurd. Volgorde op basis van inschrijving. Dit jaar krijgen de volgende onderdelen extra aandacht: Verbanddoos met handleiding en een werplijn.

 

De volgorde waarin de schepen gekeurd worden vind je hier.

 

Walprogramma

Door enkele leden is het initiatief genomen zaterdagavond een activiteit te organiseren. Daar zal die dag ook de dagprijsuitreiking plaatsvinden. We ondersteunen dit ten zeerste en zien jullie daar graag allemaal.

Vanuit de Vereniging bieden wij graag op vrijdag en zondag een drankje aan tijdens de prijsuitreiking voor alle ingeschrevenen.

 

Op de zaterdagavond bestaat de mogelijkheid tot ‘gezamenlijk eten op de dijk’. Inschrijven kan via deze LINK.

 

Sponsoring

Gulf Cobla heeft ons voor het kampioenschap een fantastische bijdrage toegezegd. Dat betekent dat we de borrels tijdens en na de prijsuitreiking  op Vrijdag en Zondag op een mooie manier kunnen presenteren. Gulf Cobla bedankt!